آموزش الکسا : چگونه مانند حرفه ای ها از الکسا استفاده کنیم ؟

همانطور که همه ما میدانیم برای انجام درست کارهای سئو و ساختن بک لینک نیاز به ابزارهای حرفه ای داریم اما گاهی اوقات استفاده از این ابزار به آن راحتی ها که فکر میکنیم نیست .

یکی از این ابزارهای مهم سئو در بازاریابی اینترنتی  “الکسا” است .

ابزاری که به ما کمک خواهد کرد تا بتوانید دیجیتال مارکتینگ صحیحی انجام دهیم و در رتبه اول گوگل قرار بگیریم .

همه کسانی که به نحوه با کارهای سئو درگیر هستند با الکسا ، آشنایی هایی دارند ولی در این آموزش الکسا بطور جامع میخواهیم یادبگیریم که چگونه میتوانیم از این ابزار مفید مانند افراد حرفه ای در دنیای سئو و کسب و کارهای اینترنتی استفاده کنیم .

این آموزش الکسا برای چه کسانی مفید است :

افرادی که میخواهد بر روی سایت خود سئو حرفه انجام دهند .

افرادی که میخواهند در حوزه صنعت خود رقابت کنند .

افرادی که میخواهند محتواهای همتراز با رقبای سرسخت خود تولید کنند .

برای افرادی که میخواهند از رقبای خود عقب نمانند و بازاریابی اینترنتی درستی انجام دهند .

همانطور که متوجه شدید چند بار به کلمه رقابت و رقبا اشاره شد چون در این آموزش الکسا متوجه میشوید که ابزار الکسا یک ابزار مقایسه ای است و وقتی شما سایت خود را با رقبای خود مقایسه میکنید نتایج معنا داری را بدست می آورید که به شما کمک میکند تا به بهترین شکل ممکن با آن ها رقابت کنید.

 

قدم اول آموزش الکسا

در اولین قدم با ورود به سایت الکسا به آدرس www.alexa.com با صفحه فرود یا لندینگ پیج آن مواجه میشوید که معرفی مفید و مختصری را میبینید نکته قابل توجه دراین صفحه این است که به راحتی متوجه میشوید استفاده از آن به دو شکل رایگان و پریمیوم اتفاق می افتد که در این مقاله آموزش الکسا ، ما به بررسی و آموزش داشبورد پولی آن نیز میپردازیم.

برای تهیه داشبورد پریمیوم و پولی الکسا با پشتیبانی سایت سئو تک در ارتباط باشید.

 

بعد از تهیه اکانت پولی الکسا وارد داشبورد خود به آدرس hub.alexa.com میشوید که بخش حرفه ای این آموزش است که بعد از بررسی صفحه اصلی و عمومی الکسا به آن خواهیم رسید.

در اولین قدم آموزش الکسا به بررسی صفحه فرود و امکاناتی که در اختیار ما برای آنالیز سایتمان میگذارد میرسیم.

در بالای این صفحه نوار ابزار وجود دارد که شامل :

For Agencies

میباشد با بردن کلیک روی گزینه  Features پنجره ای باز میشود که حاوی SEO Tools و Competitive Analysis Tools است.

آموزش الکسا صفحه اصلی سایت الکسا

یادگیری و آموزش الکسا را با SEO Tools ادامه میدهیم.

در زیر گزینه های این گزینه داریم :

  • keyword Difficulty tool

به معنی ابزار آنالیز سختی کلمه کلیدی است. با این ابزار شما میتوانید کلمه کلیدی ای که میخواهد از طریق آن بالا بیایید را آنالیز کنید و تعداد سایت ها و قدرت آن ها را در این کلمه کلیدی آنالیز کنید . جالب است بدانید که اغلب این ابزار ها در سایت  Moz و  KWfinder نیز یکسان است ولی هر کدام از این سایت های آنالیز سورس هایی هستند که با روش ها و متریک های مختلفی آنالیز میکنند.

  • Competitor Keyword Matrix

با این گزینه که به معنای متریک های رقابتی کلمه کلیدی است شما میتوانید ایده های مختلفی برای رقابت کردن در یک کلمه کلیدی بگیرید این ایده ها شامل کلمات مترادف و مشابه که رقابت کمی در آن ها وجود دارد را نیز شامل میشود.

  • on-page SEO Checker

این گزینه به معنی چک کننده و آنالیز کننده سئو بیرونی سایت است و با این ابزار میتوانید محتوای خود را برحسب کلمه کلیدی برای موتورهای جستجوگر آنالیز کنید در واقع به شما کمک میکند تا معایب محتوا های خود را پیدا کنید.

  • Competitor Backlink Checker

این گزینه که یکی از مهمترین گزینه ها در آموزش الکسا میباشد به معنی آنالیزور بک لینک های رقابتی است که با آن میتوانید مرکز بک لینک هایی را پیدا کنید که رقبای شما در آن ها فعالیت میکنند و از این طریق میتوانید با آن ها رقابت کنید.

  • SEO Audit Tool

در این قسمت از آموزش سئو میرسیم به گزینه موجود که به معنی بهبود عملکرد سایت برای جستجوگرها میباشد این ابزار به شما کمک میکند تا خودتان را با عملکرد جستجوگرها هماهنگ کنید و بالا بیایید.

آموزش الکسا بررسی گزینه ها

در گزینه بعدی از آموزش الکسا در لندینگ پیج ، گزینه Competitive Analysis Tools را داریم :

در زیر گزینه های این گزینه داریم :

  • Audience overlap Tool

با این ابزار میتوانید مخاطبین الکسا را که از ابزار الکسا استفاده میکنند را پیدا کنید و راههایی برای دسترسی به آن ها از طریق کلمه کلیدی را بدست آورید و همین طور میتوانید تجزیه تحلیل های رقابتی روی سایت های رقبا انجام دهید.

  • Site Comparisons

این ابزار یک ابزار مقایسه است که با آن میتوانید بزرگان صنعت خود و رقبای خود را بشناسید و از این طریق روند پیش روی آن ها را پیدا کنید و با آن ها همسو شوید تا عقب نمانید.

  • Website Traffic statistics

یکی مهمترین گزینه های مورد استفاده در آموزش الکسا این گزینه است که با ورود به آن یک فیلد به شما میدهد تا آدرس سایت مورد نظر خود را وارد کنید و ترافیک سایت موجود و تجزیه و تحلیل هایی از جمله کشور مخاطب و … را با آن بررسی کنید. در ادامه مقاله آموزش الکسا این گزینه را به طور مجزا بررسی میکنیم.

  • Find Similar Site

این گزینه مانند گزینه بالایی به شما یک فیلد برای وارد کردن آدرس سایتتان میدهد اما این بار تفاوتی فاحش وجود دارد این بار شما میتوانید با وارد کردن آدرس سایت خود سایت های مشابه از جهت محتوا و مخاطب را بصورت کلاسیک بررسی کنید.

  • Top Sites

در این گزینه سایت های تاپ و بلند مرتبه در سطح جهانی را مشاهده میکنید این لیست بطور اتوماتیک از طریق خود الکسا تهیه میشود در این لیست شما میتوانید تعداد بک لینک هایی که به سایت های تاپ وجود دارد را نیز پیدا کنید.

 

آموزش الکسا در گزینه Website Traffic statistics

با ورود به این گزینه همانند تصویر زیر وارد این صفحه میشوید که در ادامه به بررسی سایت اینیستاگرام در این صفحه میپردازیم :

 

یادگیری الکسا صفحه بررسی اطلاعات عمومی سایت

همانطور که در تصویر میبینید با وارد کردن آدرس سایت خود در فیلد قرمز تحلیل هایی را مشاهده خواهیدکرد این تحلیل ها عبارتند از :

نمودار رشدی رنک الکسا که در جعبه سبز رنگ مشاهده میکنید و رنک جهانی و رنک کشوری که در جعبه بنفش مشاهده میکنید.

که در این آنالیز رنک جهانی اینیستاگرام 14 و رنک کشوری آن 10 است که کشور مبدا آن آمریکا است که در اینجا مشخص شده است.

 

در ادامه با اسکرول کردن صفحه و دیدن بخش های پایین پیج با تصویر زیر روبرو میشوید :

آموزش الکسا

در این بخش به ترتیب رنک سایت مورد نظر را در کشورهای مختلف میبینید یعنی کشورهایی که به ترتیب مخاطب های این سایت هستند برای مثال در باکس قرمز رنگ شما میبینید که ایران پنجمین کشور مصرف کننده اینیستاگرام است که نزدیک به چهار درصد مخاطب های اینیستاگرام را تشکیل میدهد.

 

در ادامه آموزش الکسا باز با اسکرول کردن و پایین آمدن دراین صفحه با تصویر زیر مواجه میشوید :

ادامه صفحه اطلاعات سایت آنالیز شده

در جعبه قرمز رنگ این تصویر مشاهده میکنید که از سمت چپ به ترتیب : نرخ خروج زود هنگام مخاطب از سایت و همینطور در ادامه نرخ بازدید صفحات از سوی مخاطب و درآخر : زمان ماندن مخاطب در سایت را مشاهده میکنید.

در باکس سبز رنگ کلمه های کلیدی که از سمت مخاطب جستجو میشود و از طریق آن کلمه کلیدی وارد این سایت میشوند را مشاهده میکنید.

و همینطور اگر اسکرول کردن را ادامه دهید به آخر صفحه نزدیک میشود و تعداد بک لینک ها و سایتهایی که تاپ ترین بک لینک ها را به این سایت داده اند مشاهده خواهید کرد.

در ادامه آموزش الکسا و یادگیری الکسا میرسیم به گزینه بعدی در صفحه اصلی سایت الکسا که بخش خریداری پکیج ها و ابزارهای آن است.

در این گزینه با توجه به ابزارهایی که الکسا برای وبمسترها ارائه میدهد دو پکیج بسیار مهم 149 دلار و 299 دلار مواجه خواهید شد که پرداخت این مبالغ با تبدیل ریال به دلار اصلا برای هیچ یک از وبمسترهای ایرانی به صرفه نیست و همینطور میتوانید به نسبت استفاده خودتان ابزارهای تکی از 20 دلار تا 79 دلار را نیز انتخاب کنید به همین دلیل سئوتک راه حل های خوبی را برای شما در نظر گرفته است که میتوانید این ابزارها را بسیار پایین تر از قیمت موجود در سایت الکسا تهیه کنید.

آموزش الکسا و تحلیل های آماری با دردست داشتن داشبور پریمیوم (پولی)

بعد از تهیه داشبورد پولی الکسا از سایت سئوتک وارد صفحه ای خواهید شد که در آن ابزارهای مختلفی در دسترس شما قرار دارد که یک به یک به بررسی این ابزارهای هیجان انگیز میپردازیم :

با لاگین کردن در سایت الکسا وارد داشبورد خودتان میشوید که میتوانید طبق تصویر در این مقاله آموزش کار با الکسا از گزینه  SEO Metrics سایت خودتان را به داشبورد الکسا اضافه کنید :

ثبت سایت در داشبورد الکسا

با اضافه کردن سایت خوتان به داشبورد الکسا روی گزینه  Home  کلیک کرده و به صفحه ای که در تصویر مشاهده میکنید انتقال پیدا میکنید :

بررسی گزینه های داشبورد اصلی الکسا

همانطور که در تصویر این مقاله آموزشی میبینید در سمت چپ به ترتیب از بالا به پایین گزینه ها را به شما توضیح میدهم :

Workplace :

در این گزینه شما میتوانید کارهایی که به شکل سریع میخواهید انجام دهید را اضافه کنید و با یک کلیک به راحتی به آن ها دسترسی داشته باشید.

مثل تصویر زیر :

بررسی گزینه اول جایگاه امورات سریع در آموزش الکسا

گزینه Site Audies که در این گزینه گزارش سئو ، کارایی و استاندارسازی و امنیت سایت خودتان را میتوانید ببینید که در تصویر زیر مشاهده میکنید :

بررسی گزینه site Audits

در ادامه با گزینه SEO Tools مواجه میشویم که در این بخش میتوانید منابع بسیار مهمی از مقایسه سایت خودتان و سایت رقبای خودتان بدست آورید .

با استفاده از این بخش شما میتوانید منابع بسیار زیادی برای بک لینک سازی و کلمه کلیدی پر کاربرد رقیب های خودتان را ببینید و به نسبت آن شما هم روی آن کلمات کلیدی متمرکز شوید علاوه بر این شما میتوانید در این گزینه سختی رقابت در هر کلمه کلیدی را نیز مشاهده کنید و بررسی هایی که انجام میدهید میتوانید سراغ کلمه های هم خانواده ی کلمه کلیدی هدفتان بروید و روی آن تمرکز کنید همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید :

آموزش الکسا بررسی ابزار سئو

در این قسمت از آموزش الکسا میرسیم به ابزار  Competitive Analysis که با کمک آن میتوانید تمامی بخش هایی که در  Site info دارید را به شکل کاملا تخصصی بررسی کنید همانطور که در تصویر میبینید :

بررسی ابزار آنایز رقابتی

در این قسمت از آموزش میرسیم به آخرین گزینه از ابزارهای سمت چپ داشبورد یعنی  Site Metrics در این بخش شورت کاتی از سایت اینفو سایت خودتان دارید که میتوانید کارهایی مثل دیسکیریپ شن و لوگو و از این دست کارها را انجام دهید :

عکس بررسی ابزار سایت متریک

با دانستن این گزینه ها در این مقاله آموزش الکسا شما میتوانید به راحتی مانند افراد حرفه ای از سایت پر کاربرد الکسا استفاده کنید اما قبل از آن با بدانید که کارایی هر کدام از این گزینه ها که به اختصار توضیح داده شده است چیست و چه مشکلی را از شما حل خواهد کرد که در ادامه با هم یاد خواهیم گرفت.

ادامه آموزش الکسا با گزینه Site Audies

در این مورد باید توجه داشته باشید که ربات های الکسا بعد از چند ساعت از وارد کردن آدرس سایت تان بررسی های مورد نظر را برای شما نشان میدهند این بررسی ها تشکیل شده اند از سئو ، امینت ، تگ های  Html و میزان مرجع بودن و محبوبیت سایت شماست.

به تصویر زیر توجه کنید :

آموزش الکسا گزینه گزینه Site Audies

این گزارش براساس بررسی تمامی صفحات سایت شما ارائه میشود همانطور که در سمت راست باکس قرمز رنگ مشاهده میکنید دو گزینه بطور مجزا نوشته شده است این دو گزینه سئو داخلی و خارجی سایت شما را رنک بندی میکند شما با قرار دادن آدرس سایت های موفق حوزه فعالیتتان و آدرس سایت خودتان به راحتی متوجه تفاوت هایی که وجود دارد خواهید شد.

در ادامه با اسکرول کردن و فشردن دکمه  see your full report now میتوانید تک به تک گزینه هایی که در بالا گفته شد به طور مفصل آنالیز کنید به تصویر زیر توجه کنید:

آموزش الکسا ادامه بررسی گزینهگزینه Site Audies

هانطور که در تصویر این آموزش الکسا مشاهده میکنید در باکس شماره یک دو چراغ سبز و قرمز رنگ وجود دارد که سبز تعداد کارهایی است که به درستی انجام شده و قرمز تعداد کارهایی است که به نادرستی انجام شده و نیاز به اصلاح دارد شما با کلیک بر روی هر کدام از گزینه های باکس شماره دو این اعداد را به نسبت آن گزینه مشاهده خواهید کرد.

در باکس شماره 2 تمامی گزینه هایی که در بالا فقط به شکل رنک به شما نشان داده بود نشان میدهد و با زدن هر کدام از آن ها آنالیز مفصلی را دریافت میکنید از جمله این گزینه ها آنالیز سئو ، محبوبیت ، امنیت و تگ ها میباشد.

در باکس شماره 3 ما بازهم گزینه سبز رنگ و قرمز رنگ داریم که سبز به معنای تعداد صفحاتی است که مشکلی ندارند و قرمز نشان دهنده تعداد صفحاتی است که آن مشکل را دارند و باید اصلاح شوند.

در ادامه آموزش الکسا میرسیم به باکس شماره 4 که در آن شما میبینید که مشکلات موجود در رابطه با سایت موردنظرتان چیست و همینطور میتوانید متوجه شوید که چرا این مشکل مهم است.

در باکس شماره 5 الکسا پیشنهاداتی را برای رفع این مشکل برای شما میدهد.

 

گزینه SEO Tools

زیرگزینه Competitor Keyword Matrix

در این بخش شما میتوانید کلمات کلیدی سایت خودتان و رقبایتان را بررسی کنید نکته مهم و قابل توجه این است که این بخش برای مقایسه استفاده میشود و اگر فقط یک سایت را وارد کنید نتایج خیلی معنا داری بدست نمی آورید.

شما در این گزینه میتوانید تا ده سایت را در کنار سایت خودتان بررسی کنید.

در این گزینه میتوانید برای هرکلمه کلیدی ورودی ارگانیک و ورودی غیر ارگانیک (پولی) و میزان موفقیت هر سایت از جهت ورودی گرفتن آن کلمه کلیدی را بررسی کنید.

به تصویر مربوطه توجه کنید :

بررسی ابزار سئو در داشبور الکسا

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید جاهایی که برای وارد کردن سایت خودتان و سایت رقبایتان مشخص شده است در داخل باکس سبز رنگ نوار بنفش نشان دهنده ورودی ارگانیک برای هر کلمه کلیدی است و نوار نارنجی رنگ ورودی غیر ارگانیک و پولی را نشان میدهد. در تصویر، زیرِ نوار بنفش رنگ دو باکس قرمز تو خالی را مشاهده میکنید این جاهایی است که آدرس سایت شما و رقیبتان نوشته میشود و به شما نشان میدهد که کدام یک در ورودی ارگانیک گرفتن موفق تر بوده اید.

و همینطور اگر به ادامه صفحه اسکرول کنید تصویر زیر را مشاهده میکنید :

عکس سختی رقابت و بررسی کلمات کلیدی

در باکس قرمز رنگ همانطور که مشاهده می کنید کلمات کلیدی که شما و رقیبتان روی آن تمرکز داشتید نشان داده می‌شود در این بخش از ابزار الکسا میزان موفقیت شما در این کلمات کلیدی به نسبت میزان موفقیت رقیب شما سنجیده می‌شود همانطور که در باکس بنفش رنگ مشاهده می کنید تعداد ورودی های ارگانیک یعنی غیر پولی به شما نشان داده میشود و در باکس زرد رنگ تعداد ورودی های غیر ارگانیک یعنی پولی به شما نشان داده می شود.

با توجه به این موضوع این لیست بسیار کامل بوده و شما به راحتی می توانید آنالیز بسیار خوبی از آن را دریافت کنید همانطور که در این مقاله آموزش الکسا قبل تر گفتیم این ابزار ، ابزار مقایسه ای است و اگر سایت خودتان را با سایت رقیب خود مقایسه کنید نتایج بسیار معناداری را مشاهده خواهید کرد این نتایج معنادار به شما کمک می کند تا کلمه کلیدی که باید روی آن تمرکز داشته باشید را پیدا کنید و با کمک آن در این کلمات کلیدی در گوگل به صفحات اول و حتی سه گزینه اول منتقل  شوید.

زیر گزینه  Competitor Backlinck Checker

در این گزینه هم میتوانید بک لینک های سایت هایی که وارد کرده اید را با هم دیگر مقایسه کنید و نتایج بسیار خوبی بدست آورید.

این جدول بر اساس سایت های بک لینک دهنده مرتب شده است و شما میتوانید آدرس دقیق سایت های بک لینک دهنده را که سایتهای مورد نظر شما از آن ها بک لینک گرفتند را بدست آورید.

ادامه بررسی سختی رقابت در کلمه کلیدی آموزش الکسا

همانطور که در تصویر می بینید تعداد سایت هایی که به سایت رقیب شما لینک داده‌اند در این بخش لیست شده است شما با کلیک کردن بر روی علامت به اضافه که در باکس قرمز رنگ مشخص شده است می توانید لینکی را که به سایت رقیب شما داده شده را مشاهده کنید و متوجه شوید که این لینک به کدام یک از صفحات سایت رقیب شما داده شده است با توجه به این موضوع شما هم می توانید از سایت هایی که به سایت رقیب شما لینک داده‌اند بخواهید که به سایت شما هم لینک بدهد این خواستن به شکل های مختلفی انجام می شود شاید در یکی از این سایت ها لازم باشد که با پرداخت مبلغی یک رپورتاژ آگهی در آن سایت درج کنید و یا شاید شما بتوانید در این سایت لینک دهنده یک کامنت که حاوی لینک سایت شماست درج کنید و در حالتی دیگر شاید شما در یکی از این سایت ها بتوانید پروفایلی برای خودتان بسازید که در آن پروفایل لینک سایت خودتان را درج کنید.

زیر گزینه  Keyword dificulty Tools

در ادامه آموزش الکسا میرسیم به این گزینه که کارایی ای شبیه گوگل کی ورد پلنر دارد که در آن شما کلمه ی کلیدی مورد نظر خودتان را به الکسا میدهید و الکسا به شما میگوید که محبوبیت کدام سایت در آن کلمه کلیدی بیشتر است و سختی رقابت به چه نحوی است.

به تصویر زیر توجه کنید :

بررسی زیر گزینه  Keyword dificulty Tools

با توجه به تصویری که در حال مشاهده آن هستید در فیلدی که در آن کلمه کلیدی یا آدرس یک سایت نوشته شده است شما می توانید کلمه کلیدی مورد نظر خود یا آدرس یک سایت که می تواند سایت خود یا سایت رقیب های شما باشد را در آن درج کنید و با کلیک کردن روی دکمه آبی رنگ ، الکسا به شما نشان می‌دهد که کلمات مرتبط با کلمه کلیدی که شما درج کرده اید چه کلماتی می‌توانند باشند یا اگر در این فیلد آدرس یک سایت را درج کرده باشید الکسا تمامی کلمات کلیدی که با آن سایت در ارتباط هستند و آن سایت بر روی آنها تمرکز دارد را به شما نشان می دهد که در باکس قرمز رنگ مشاهده می‌کنید .

در باکس سبز رنگ پایین تصویر مشاهده میکنید که میزان محبوبیت هر کلمه کلیدی در بین کاربران جستجوگرها چقدر است و در باکس بنفش رنگ شما میزان رقابت بر سر آن کلمات کلیدی را مشاهده می کنید  در این قسمت از آموزش الکسا شما یاد گرفتید که چگونه کلمات کلیدی حوزه فعالیت خود را آنالیز کنید و میزان سختی آنها را بسنجید.

 

زیر گزینه  Keyword share of voice

بررسی زیر گزینه  Keyword share of voice

 

در این گزینه شما می توانید با درج کلمه کلیدی مورد نظر خودتان در فیلد مشخص شده و با کلیک کردن روی دکمه آبی متوجه شوید که هر سایت به چه میزان از این کلمه کلیدی ورودی دریافت می کند در واقع این ابزار به شما سهم ورودی هر سایت در یک کلمه کلیدی را نشان می دهد که این اعداد به نسبت قدرت سایتها متغیر است در باکس قرمز رنگ شما به ترتیب  سایت های قدرتمند را که درصد ورودی بالایی دارند را می بینید در انتهای لیست ضعیف ترین سایتی که درصد ورودی کمتری از این کلمه کلیدی دارند را میبینید.

زیر گزینه  On-page SEO Checkers

همانطور که همه وبمسترها انتظار دارند شما هم انتظار دارید که صفحه مشخصی از سایت شما با یک کلمه کلیدی مشخص جستجو شود که این ابزار برای سایت  خودتان با گرفتن کلمه کلیدی و آدرس آن صفحه پیشنهاداتی برای بهبود آن صفحه میدهد که از جمله آن ها ارتباط کلمه کلیدی با صفحه شماست که پیشنهاد میشود که از این ابزار استفاده کنید.

بررسی زیر گزینه  On-page SEO Checkers

 

در تصویر بالا مشاهده می‌کنید که در باکس قرمزرنگ با وارد کردن آدرس یک صفحه از سایت خود و در باکس بنفش‌ رنگ با وارد کردن کلمه کلیدی آن صفحه می توانید آنالیز کنید که آیا صفحه مورد نظر شما با کلمه کلیدی که نوشتید ارتباط دارد یا خیر.

این بخش یکی از ابزارهای بسیار مهم الکسا به حساب می آید چرا که پیشنهادات بسیار هوشمندانه ای برای بهبودسئو صفحه مورد نظر برای شما می دهد از جمله این پیشنهادات  میزان ارتباط کلمه کلیدی با صفحه مورد نظر و میزان تجربه خوب کاربری است.

ادامه آموزش الکسا با گزینه Competitive Analysis

زیر گزینه  Site overview

در این گزینه شما میتوانید اطلاعات تحلیلی که الکسا از آنالیز سایت شما بدست آورده را مشاهده کنید که در اوایل این مقاله توضیح داده شده است.

زیر گزینه  Site Comparsions

در این زیر گزینه شما میتوانید همان اطلاعات سایتی که برای خودتان مشاهده کردید را برای چند سایت بطور همزمان مشاهده کنید و به مقایسه آن ها بپردازید.

بررسی زیر گزینه  Site Comparsions

 

زیر گزینه  Audience overlap tool

با وارد کردن هرسایتی شما میتوانید ببینید که بازدید کنندگان قبل از بازدید از هرسایتی به کدام سایت ها سر میزنند و ارتباط میان این سایت ها میتواند به شما کمک به سزایی بکند.

بررسی زیر گزینه  Audience overlap tool

 

این یکی از ابزارهای حرفه ای است که در داشبورد پولی الکسا موجود است به کمک این ابزار شما می توانید سایت هایی را در بین رقبای خود پیدا کنید که حتی شاید حوزه فعالیت آنها با حوزه فعالیت شما بسیار متفاوت باشد .

در واقع شما به کمک این ابزار می توانید سایت هایی که برای جذب ورودی از کلمات کلیدی که انحصارا برای حوزه فعالیت شماست ، استفاده می کند این یکی از تکنیک های بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر است که شما با حرفه ای تر کردن فعالیت خود بر روی یک سایت می توانید از این استراتژی های بازاریابی استفاده کنید.

زیر گزینه  Audience intrest Tool

با استفاده از این ابزار میتوانید متوجه شوید که کاربران یک سایت چه علایقی دارند متاسفانه این کاربرد برای کاربران ایرانی زیاد دقیق نیست ولی شما میتوانید علایق کاربران سایت های خارجی را بطور دقیق مشاهده کنید.

بررسی زیر گزینه  Audience intrest Tool

زیر گزینه site linking

بررسی زیر گزینه site linking

 

در این بخش از آموزش الکسا می‌رسیم به گزینه site linking که ابزاری است شبیه backlink cheker  که با کمک آن می توانید سایت هایی که به آدرس سایت مورد نظر کلیک داده‌اند را مشاهده کنید.

زیر گزینه  Site keyword

 

 

آموزش الکسا بررسی زیر گزینه  Site keyword

اگر می خواهید بدانید که هر سایت از کدام کلمات کلیدی ورودی دریافت می کند از این ابزار استفاده کنید این ابزار به شما این امکان را می دهد که متوجه شوید سایت های مورد نظرتان از طریق کدام کلمات کلیدی در موتورهای جستجو ورودی دریافت می کنند این اطلاعات به شما کمک خواهند کرد که کلمات کلیدی که باید آنها را هدف بگیرید را پیدا کنید  و بعد از آن دست به عمل بزنید

همانطور که در تصویر مشاهده میکنید نمودارهای درصدی  از کلمات کلیدی وجود دارد که به ترتیب از سمت چپ بالای تصویر  تا سمت راست پایین تصویر برای شما درج شده اند  این اطلاعات از درصد بیشترین به کمترین  محاسبه شده است  با اسکرول کردن در ادامه صفحه شما می توانید میزان سختی ، محبوبیت و ورودی های ارگانیک و غیر ارگانیک را نیز مشاهده کنید.

زیرگزینه site screener

آموزش الکسا بررسی زیرگزینه site screener

 

در این بخش از سایت الکسا می توانیم با وارد کردن یک کلمه کلیدی مشاهده کنیم که کدام سایت ها در آن کلمه کلیدی رتبه بالاتری دارند و همین طور می توانیم مشاهده کنیم که رتبه جهانی آنها در الکسا و رتبه کشوری آنها چه قدر است البته این ابزار برای کاربران ایرانی هیچ کاربردی ندارد و اطلاعاتی که در این بخش به ما می دهد دقیق نیست.

یکی از مهمترین دلایلی که دقت این ابزار را  پایین می‌آورد این است که رتبه الکسا در ایران با توجه به مرورگر هایی که ابزار الکسا را در خود نصب دارند محاسبه می‌کند و افرادی که با مرورگرهای غیر مجهز به ابزار الکسا سایت شما را مشاهده میکنند از نظر الکسا حساب نمی‌شوند.

سخن پایانی و جان کلام آموزش الکسا

به عنوان سخن پایانی برای مقاله جامع آموزش الکسا می توان گفت که اگر می خواهید به صورت حرفه‌ای سایت خود را برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی کنید باید از ابزارها به شکل تخصصی استفاده کنید در غیر این صورت اعمال اشتباه می تواند سایت شما را در مقابل موتورهای جستجو به سمت پنالتی شدن ببرد.

کار با الکسا نیز یکی از این نیازهااست پس باید در نظر بگیریم که چگونه با در دست داشتن ابزار مناسب میتوانیم موفق شویم.

یکی دیگر از مزایای سایت الکسا این است که همه داده ها به شکل ساده ارائه میدهد که میتوان فهم بالایی را از آن ها داشت و در مسیر درست حرکت کرد.

تیم سئوتکس همواره آرزوی موفقیت و پیروزی روز افزون را برای شما دارد.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *